Bine ați venit în zona de recreări, drumeții și schi!


Aflat în apropierea celor mai importante stațiuni de schi ale României – Poiana Brașov și Predeal – cât și a unora dintre cele mai frumoase trasee din munții Bucegi, Postăvarul sau Piatra Craiului, Râșnovul este locul ideal de petrecere a vacanțelor de vară sau iarnă.

Orășelul de munte cu o tradiție turistică lungă se mândrește azi cu Cetatea medievală Râșnov datând din sec. XIII, una dintre cele mai vechi biserici ortodoxe din Transilvania (Biserica Veche Românească Sf. Nicolae), cu Biserica Evanghelică în centrul orașului precum și cu monumentele naturale Peștera Valea Cetății și Cheile Râșnoavei.

Pensiunea noastră este situată în zona Promenăzii din Râșnov, un loc de plimbări în pădure amenjat în 1879 cu numele de Elisabethenpromenade.

Pensiunea Promenada vă oferă condiții excelente de cazare: 3 camere duble și 2 twin pentru 10 persoane (opțional pat pliant suplimentar în orice cameră), fiecare cameră având acces la o prispă lungă de lemn; o sală de mese modernă cu 24 de locuri pe scaun și bucătărie (la cerere servim si mic dejun), terasă, curte, grădină suspendată cu pomi fructiferi și panoramă superbă asupra întregii zone, acces în pădure, loc de grătar, locuri de parcare.

Se încarcă...
Ups!
Folosiți un browser care nu este complet acceptat. Vă rugăm să îl actualizați pentru a avea o experiență mai bună.
Site-ul nostru funcționează cel mai bine cu Google Chrome.
Cum să vă actualizați browserul